Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0.3 kplpurjosipulia
-
1 kplvalkosipulinkynttä
-
2 rklsitruunanmehua
-
3 rklFlora Culinessea
-
0.5 kgkirjolohifileetä
-
1.5 rklKnorr kasvisliemitiivistettä
-
1 tltuoretta inkivääriä raastettuna
-
1 kplkananmunaa
-
0.5 kplchilipaprikaa
-
0.5 tlmustapippuria
-
0.2 tlsuolaa
Ohjeet
Leikkaa kirjolohifilee ohuiksi siivuiksi ja hienonna sitten pieniksi paloiksi. Halkaise ja huuhtele purjo. Hienonna purjo ja valkosipulinkynsi. Kuori pieni pala inkivääriä ja raasta se. Halkaise chilipaprika ja poista siemenet. Hienonna. Sekoita kulhossa kirjolohen joukkoon hienonnetut purjo, valkosipulinkynsi, inkivääri ja chilipaprika. Sekoita. Mausta massa liemitiivisteellä, pippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kostetuin käsin noin 12 kebakkoa. Paista kebakot Flora Culinessessa paistinpannulla. Voita paistaa kebakot myös uunissa 200 °C:n lämpötilassa. Paistoaika on noin 15 minuuttia. Tarjoa kebakot kylmän tomaatti-yrttikastikkeen ja perunoiden kanssa.
© Unilever 2010