Lohikebakot
Tykkäämiset
23 9
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Lohikebakot

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 kpl
    purjosipulia
  • 1 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    sitruunanmehua
  • 3 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.5 kg
    kirjolohifileetä
  • 1.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 1 tl
    tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 0.5 kpl
    chilipaprikaa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa kirjolohifilee ohuiksi siivuiksi ja hienonna sitten pieniksi paloiksi. Halkaise ja huuhtele purjo. Hienonna purjo ja valkosipulinkynsi. Kuori pieni pala inkivääriä ja raasta se. Halkaise chilipaprika ja poista siemenet. Hienonna. Sekoita kulhossa kirjolohen joukkoon hienonnetut purjo, valkosipulinkynsi, inkivääri ja chilipaprika. Sekoita. Mausta massa liemitiivisteellä, pippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kostetuin käsin noin 12 kebakkoa. Paista kebakot Flora Culinessessa paistinpannulla. Voita paistaa kebakot myös uunissa 200 °C:n lämpötilassa. Paistoaika on noin 15 minuuttia. Tarjoa kebakot kylmän tomaatti-yrttikastikkeen ja perunoiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA