Lohikeitto simpukoiden kera
Tykkäämiset
1 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

keitto, pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Lohikeitto simpukoiden kera

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1.8
    kalaliemikuutiota
  • 300 g
    lohifileetä
  • 1 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1 dl
    hienonnettua tilliä
  • 1 ras
    savustettuja simpukoita (115 g)
  • 1
    purjo
  • 0.5 tl
    currya
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 8 dl
    vettä
  • 4 dl
    Torino Kaura pastaa
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 1 prk
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
 

Ohjeet

Suikaloi purjo ja kuutio lohi reiluiksi paloiksi.

Kuumenna Keiju Juoksevaa kattilassa, lisää purjosuikaleet, curry ja kurkuma. Sekoittele hetki. Lisää vesi ja kiehauta. Lisää liemikuutiot ja pasta. Keitä 3 minuuttia kannen alla.

Lisää lohipalat ja jatka keittämistä 2-3 minuuttia.

Sekoita joukkoon Keiju Ruoka, pippuri,tilli ja simpukat. Kiehauta keitto.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA