Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
1959
74
Osuvuus
100%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, uunissa, tulinen, kalaa, helppo, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
0 ripausmustapippuria
-
600 glohifileetä
-
2.5aurinkokuivattua tomaattia
-
1 tlsuolaa
-
0puisia hammastikkuja
- Lisäksi
-
400 gperunamuusia (pakaste)
-
1 pussihollandaiskastikeainesta
Ohjeet
Poista fileestä nahka ja leikkaa filee poikittain kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi. Sirottele paloille suolaa ja pippuria ja aseta jokaiselle pari basilikanlehteä ja muutama suikale tomaattia. Kääri viipaleet rullalle. Kiinnitä tikulla. Pane lohikierteet uunivadille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15?20 minuuttia. Valmista lisäksi perunasosetta pakasteaineksista ja hollandaisekastiketta pussista. Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15- 20 min.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0910