Lohilasagne
Tykkäämiset
1 3
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa

Lohilasagne

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    viherpippuria
  • 1 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 1 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 0.8 dl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 2.5
    valkosipulin kynttä
  • 200 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 350 g
    katkarapuja
  • 4 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1.5 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1.5 tl
    timjamia
  • 100 g
    purjoa
  • 1 l
    maitoa
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 200 g
    tuoreita herkkusieniä
  • 1 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Leikkaa purjo ja lohi suikaleiksi, viipaloi sienet. Pehmitä purjosuikaleita Keiju Juoksevassa. Lisää sienet, purista joukkoon valkosipulin kynnet ja lisää mausteet. Nosta kasari pois levyltä. Lisää lohisuikaleet ja katkaravut.

Valmista juustokastike. Kuumenna Keiju Juokseva pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 3-5 minuuttia. Sekoita koko ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juustoraaste ja sekoita tasaiseksi.

Levitä voidellun suorakaiteen muotoisen vuoan (3l) pohjalle vähän lohikasvisseosta, levitä päälle ohut kerros Lasagne Piccoloa ja kaada päälle juustokastiketta. Tee vielä kaksi samanlaista kerrosta. Levitä päällimmäiseksi juustokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA