Lohilasagne
Tykkäämiset
47 21
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää laktoosia

Lohilasagne

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    Crème Bonjour Katkarapua
  • 1 l
    Vettä
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    basilikaa
  • 0.5 tl
    muskottipähkinää
  • 250 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 400 g
    lasagnelevyjä
  • 300 g
    pakastepinaattia
 

Ohjeet

Laita vesi, jauhot, tuorejuusto ja mausteet paksupohjaiseen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia ja lisää valmiiseen kastikkeeseen pakastepinaatti. Laita voidellun uunivuoan pohjalle noin 2 dl kastiketta. Levitä kerros lasagnelevyjä kastikkeen päälle ja peitä kastikekerroksella. Lado päälle lohiviipaleita ja jatka kerrosten täyttämistä kastikkeella ja kalalla siten että ylimmän lasagnelevykerroksen päällä on pelkkää kastiketta. Paista lasagne 200 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia. Peitä vuoka foliolla ja anna lasagnen vetäytyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.