Lohimedaljongit ja avokadotahna
Tykkäämiset
107 21
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Lohimedaljongit ja avokadotahna

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    öljyä
  • 700 g
    lohifileetä
  • 0
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • Avokadotahna:
  • 0
    koristeeksi tilliä ja katkarapuja
  • 1 dl
    Bulgarianjogurttia
  • 1 tl
    raastettua piparjuurta
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 2
    kypsää avokadoa
  • 0.8 tl
    sambal oelek -chilikastiketta
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista avokadotahna. Kuori ja halkaise avokadot ja poista kivi. Soseuta avokadot haarukalla painellen tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon muut aineet. Leikkaa fileeseen 3 cm:n päähän reunasta viilto nahkaan saakka. Leikkaa 3 cm:n päähän uusi viilto, joka irrottaa palan fileestä. Leikkaa samaan tapaan lisää paloja. Taita palat auki niin, että nahka jää sisäpuolelle. Paista medaljongit kypsiksi miedohkolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele tillillä ja halutessasi katkaravuilla. Tarjoa avokadotahnan kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA