Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
33
11
Osuvuus
97%
Muut luokittelutiedot
kastikkeet, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
1 kplsipulia
-
2.5 dlFlora ruoka 15 %
-
0.5 kplKnorr Kalaliemikuutioita
-
1 kplvalkosipulinkynttä
-
1 tlmustapippuria
-
2 rkloliiviöljyä
-
0.5 dlvalkoviiniä
-
0.5 dltilliä
-
100 gCrème Bonjour Katkarapua
-
100 gkylmäsavustettua kirjolohta
Ohjeet
Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto. Mausta kastikepohja liemikuutiolla. Leikkaa kirjolohi pieniksi paloiksi ja silppua tilli. Lisää lohi ja tilli kastikkeeseen. Mausta maun mukaan mustapippurilla. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee. Tarjoa kastike keitetyn nauhamakaronin ja raikkaan salaatin kanssa. Idea! Voit korvata lohen erilaisilla äyriäisillä kuten katkaravuilla tai simpukoilla.
© Unilever 2010