Lohipuikot ja kylmä tartarkastike
Tykkäämiset
17 9
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, kalaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Lohipuikot ja kylmä tartarkastike

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    suolaa ja rouhittua valkopippuria
  • 1
    kananmuna
  • 1 rkl
    vettä
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 3 rkl
    hienonnettua tilliä
  • 700 g
    lohifileetä
  • 3
    vaaleaa, hieman kuivahtanutta leipäviipaletta
  • Paistamiseen
  • 0
    margariinia ja öljyä
  • Tartar-kastike
  • 0
    ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 prk
    kermaviiliä (200 g)
  • 3 rkl
    majoneesia
  • 3 rkl
    sinappikurkkusalaattia
 

Ohjeet

Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa lohi kahdeksaan tasakokoiseen ja suorakulmaiseen annospalaan. Vatkaa syvällä lautasella kanamuna ja vesi. Jauha pienessä tehosekoittimessa leipäviipaleet hienoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, tilli ja mausteet ja aja tasaiseksi. Kaada seos toiselle lautaselle. Kierittele lohiviipaleet ensin kanamunaseoksessa ja sitten leipäjauheessa. Anna lohipalojen vetäytyä kastikkeen teon ajan. Sekoita kermaviilin joukkoon majoneesi ja sinappikurkkusalaatti. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Paista lohipalat margariini-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi. Tarjoile kylmän tartarkastikkeen kanssa

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA