Lohirullat
Tykkäämiset
24 29
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, maidoton, munaton, kalaa, kevyt, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä

Lohirullat

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.5 dl
    vahvaa kalalientä
  • 0.5 dl
    valkoviiniä tai laimennettua
  • 600 g
    lohta fileenä
  • 100 g
    punaista pestoa
 

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi. Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan. Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile katkarapukastikkeen, sitruunaperunoiden ja salaatin kanssa. » katkarapukastike»sitruunaperunat»vihreäsalaatti

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA