Lohiseljanka
Tykkäämiset
26 12
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, tulinen, kalaa, keitto, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Lohiseljanka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala purjoa
  • 400 g
    lohifileetä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 prk
    tomaattimurskaa (400 g)
  • 1 tl
    timjamia
  • 1
    maustekurkku
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2
    porkkanaa
  • 2
    lehtisellerinvartta
  • 2
    laakerinlehteä
  • 8 dl
    kalalientä
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa lohi kuutioiksi. Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi porkkanat ja lehtisellerit. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, ja keitä vielä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon lohikuutiot, sitruunamehu ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kuutioitu kurkku.