Lohitaskut ja kermaperunat
Tykkäämiset
273 147
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, kalaa, sisältää kalaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa

Lohitaskut ja kermaperunat

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 750 g
    (1 pussi) pakastejuustokermaperunoita
  • 1
    nippu tai ruukku tilliä
  • 1 tl
    roseepippuria
  • 700 g
    kirjolohifileetä
  • 100 g
    katkaraputuorejuustoa
  • 100 g
    katkarapuja
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Levitä kermaperunat uunivuokaan ja pane 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi. Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi ja tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto niin, että se ulottuu noin sentin päähän kalan reunasta. Sirottele kaloille kevyesti suolaa ja pippuria. Sirottele viiltoon hienonnettua tilliä ja murskattua roseepippuria ja pane päälle reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa. Aseta kalat kermaperunoiden päälle ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsää. Levitä pinnalle sulaneita katkarapuja. Tarjoa lisänä salaattia.