Lohta perunapedillä
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, alkuruokia ja klassikoita, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Lohta perunapedillä

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta (vuoan voiteluun)
  • tilliä (koristeeksi)
  • 400 g
    perunasuikaleita (pakaste)
  • 1 dl
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 1 tl
    sitruunapippuria
  • 0.5 prk
    Sunnuntai Sitruuna Rahkavalmistetta
  • 500 g
    kirjolohifileetä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Levitä jäiset perunasuikaleet voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle suolaa.

Nosta kirjolohifilee perunoiden päälle nahkapuoli ylöspäin.

Kypsennä uunin keskitasossa 15 minuuttia.

Sekoita Sunnuntai Sitruuna ja Keiju Ruoka keskenään. Mausta sitruunapippurilla.

Nosta vuoka uunista ja poista lohesta nahka esim. haarukan avulla. Levitä tuorejuustoseos kalan pinnalle. Jatka kypsentämistä vielä 20-25 minuuttia. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunaviipaleilla.