Lohta thaimaalaisittain
Tykkäämiset
7 2
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, kalaa, eksoottinen, maidoton, munaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Lohta thaimaalaisittain

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala purjon vihreää osaa
  • 1 pussi
    (200 g) pakasteparsakaalia
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 prk
    (400 ml) kookosmaitoa
  • 1
    limetin mehu
  • 2.5 rkl
    punaista currytahnaa
  • 500 g
    lohta
  • 0 ripaus
    suolaa
  • Lisäksi
  • 0
    basmatiriisiä
 

Ohjeet

Sulata ja valuta parsakaalit. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Paista lohipalat korkealaitaisessa kasarissa öljyssä käännellen. Nosta lohipalat hetkeksi syrjään. Halkaise purjo, huuhtele huolella ja viipaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää pannulle purjot, valkosipulinkynsi ja currytahna. Kääntele, kunnes ainekset lämpenevät. Lisää joukkoon kookosmaito, parsakaalit ja lohipalat. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Mausta kastike limetin mehulla ja ripauksella suolaa. Tarjoile keitetyn basmatiriisin kanssa.