Lohta värikkäällä kasvispedillä
Tykkäämiset
46 14
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa

Lohta värikkäällä kasvispedillä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 dl
    persiljaa
  • 1 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 1 dl
    Extra Vergine oliiviöljyä
  • 2 kpl
    paprikaa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.2 tl
    cayennepippuria
  • 150 g
    pakastettuja sokeriherneitä
  • 200 g
    pakastettua parsakaalia
  • 600 g
    lohifileetä
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    korianteria
  • 0.5 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.2 tl
    suolaa
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Paista paprika- ja kesäkurpitsakuutioita, parsakaaleja ja sokeriherneitä öljyssä paistokasarissa 5-10 min. Mausta pippurilla ja korianterilla. Paloittele lohi annospaloiksi. Halutessasi voit leikata fileestä myös lohimedaljonkeja. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Paista kalat kypsiksi oliiviöljyssä paistinpannulla. Basilikaöljyn valmistusta varten, hienonna basilika ja persilja. Sekoita yrtit oliiviöljyyn ja mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa annokset valmiiksi lautasille siten, että kasvispedin päälle asetetaan lohipala ja basilikaöljy lautasen reunoille ympyräksi.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA