Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
61
22
Osuvuus
97%
Lisätiedot



Muut luokittelutiedot
pääruoka, helppo, keittämällä, keitto, makkarat, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa
Ainesosat
-
5.5isoa perunaa
-
300 glenkkimakkaraa
-
1 lvettä
-
1laakerinlehti
-
1 tlbasilikaa
-
2porkkanaa
-
2 rkltomaattisosetta
-
150 glanttua
-
0.5purjoa
-
50 gjuuriselleriä
-
1lihaliemikuutio
-
0(3 rkl hienonnettua persiljaa)
Ohjeet
Kuori ja kuutioi makkara. Ruskista makkarat kevyesti ja nosta syrjään odottamaan. Kuori ja kuutioi juurekset ja leikkaa purjo renkaiksi. Kuumenna vesi ja lisää lihaliemikuutio sekä laakerinlehti. Lisää juurekset ja keitä melkein pehmeiksi, noin 15 minuuttia. Sekoita keittoon makkarat ja tomaattisose ja mausta basilikalla. Anna kiehua vielä hetki. Lisää halutessasi väriä antamaan hienonnettua persiljaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
© SOK viestintä ja julkaisut