Makkaragulassikeitto
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

proteiinipitoinen, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää sikaa, Keski-Eurooppa, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, keitto, kalaa

Makkaragulassikeitto

4 annosta

 

Tämä makkarakeitto on saanut vaikutteita unkarilaisesta gulassista. Lihan sijasta keitossa on nopeasti kypsyvää makkaraa.

Lisää

Ainesosat

  • 8 dl
    vettä
  • 500 g
    lenkkimakkaraa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    sipuli
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 4
    perunaa
  • 1
    porkkana
  • 1
    paprika
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 500 g
    paseerattua tomaattia
  • 1.5 tl
    paprikajauhetta
  • 1 tl
    kuminaa
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 1
    persiljaa
 

Ohjeet

Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista makkarat kevyesti pannulla öljyssä ja lisää joukkoon sipulit. Anna hetken pehmentyä. Nosta seos syrjään odottamaan. Kuori ja kuutioi juurekset. Paloittele paprika. Kuumenna lihaliemi ja paseerattu tomaatti kattilassa. Lisää juurekset, paprika, makkara-sipuliseos ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää halutessasi hienonnettua persiljaa.