Makkarakastike pastalle
Tykkäämiset
10 7
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, helppo, pannulla, pasta, makkarat, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Makkarakastike pastalle

4:lle hengelle
Helppo

 

Makkara maistuu myös pastan kanssa. Koristele halutessasi silputulla basilikalla ja tarjoile juustoraasteen kera.

Lisää

Ainesosat

  • 0
    öljyä
  • 0
    hiukan mustapippuria
  • 0
    tilkka lihalientä
  • 300 g
    lenkkimakkaraa
  • 1
    sipuli
  • 1 prk
    (370 g) tomaattimurskaa
  • 1 dl
    ruokakermaa
  • 2.5
    pekoniviipaletta
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 rasiaa
    tuoreita herkkusieniä
  • 0
    silputtua basilikaa
 

Ohjeet

Kuutioi makkara. Suikaloi pekoni. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Käristä pekoni padassa tai kattilassa. Lisää makkarakuutiot ja anna niille hiukan väriä. Lisää sipulit ja sienet ja kuullota niitä hetki. Jos pekonin rasva ei riitä paistamiseen, lisää tilkka öljyä. Lisää joukkoon tomaattimurska, kerma sekä tarvittaessa tilkka lihalientä ja mustapippuri. Keitä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää halutessasi silputtua basilikaa. Tarjoa pastan ja juustoraasteen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA