Mango-tuorejuustokakku
Tykkäämiset
99 15
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, leivonnaiset, munaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Mango-tuorejuustokakku

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 50 g
    sulatettua rasvaa
  • 170 g
    minttu domino-keksejä
  • Täyte
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 2 prk
    (500 g) säilykemangoa
  • 8
    liivatelehteä
  • 2.5 dl
    vispauvaa vanilliinikastiketta
  • 250 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • Pinnalle
  • 1 prk
    säilykemangoa
  • 2
    liivatelehteä
 

Ohjeet

Laita liivatelehdet likoamaan kulhoon kylmään veteen. Valmista pohja. Jauha keksit monitoimikoneessa hienoksi ja lisää sulatettu rasva. Sekoita hyvin monitoimikoneessa. Leikkaa irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperi. Painele keksimurutaikina vuoan pohjalle ja laita kylmään odottamaan. Valmista täyte. Soseuta mangot. Kuumenna sitruunanmehu kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan sitruunanmehuun. Sekoita tuorejuuston joukkoon liivatelehdet, mangosose ja vaahdotettu vanilliinikastike. Kaada täyte vuokaan pohjataikinan päälle ja anna hyytyä viileässä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Valmista pinnalle mangohyytelö. Soseuta mangot. Liuota kaksi liotettua liivatelehteä tilkkaan kuumaa sitruunanmehua. Sekoita soseutettu mango joukkoon. Kaada hyytelö kakun päälle ja anna hyytyä 1-2 tuntia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA