Mangolla maustettu kuivakakku
Tykkäämiset
3 4
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Mangolla maustettu kuivakakku

20:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 tl
    vanilliinisokeria
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 2 dl
    hedelmäsosetta
  • 3 kpl
    kananmunaa
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 50 g
    taloussuklaata
  • 5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 dl
    Flora Culinessea
  • 1 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 3 dl
    sokeria
  • 3 rkl
    Flora Culinessea
 

Ohjeet

Voitele rengasvuoka Flora Culinessella ja jauhota korppujauholla. Sekoita vehnäjauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita ensin jauhoseos kevysti nostellen muna-sokerivaahtoon. Sekoita Flora Culinesse ja Flora Ruoka (voit korvata maidolla) taikinaan - älä vaivaa. Kaada puolet taikinasta puolet vuokaan. Valuta mangosose nauhana taikinaan ja painele sitä lusikalla kevyesti taikinan sisään. Lisää loput taikinasta vuokaan. Kypsennä uunin alatasolla 180 °C:n lämpötilassa 50 minuuttia. Anna kakun vetäytyä foliossa mielellään seuraavaan päivään ennen tarjoilua. Koristele kakku halutessasi suklaalla: Sulata suklaa vesihauteessa. Valuta lusikalla tai pursota leivinpaperista tehdyllä pursotinpussilla suklaanauhoja kakun päälle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA