Mangoruusut
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, kasvisruoka, Pohjoismaat, Keski-Eurooppa, sisältää viljaa, jälkiruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, uuniruoka

Mangoruusut

16 kappaletta

 

Mangoruusut onnistuvat myös säilykemangosta.

Lisää

Ainesosat

  • 8
    (500 g) lehtitaikinalevyä
  • 1 prk
    (425/225 g) säilykemangoviipaleita sokeriliemessä
  • 1 dl
    aprikoosimarmeladia
  • 2 tl
    kanelia
  • Pinnalle
  • 1
    tomusokeria
 

Ohjeet

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta mangoviipaleet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kauli taikinalevyjä hieman suuremmiksi pituus- ja leveyssuunnassa. Leikkaa levyt pituussuunnassa kahtia ja levitä taikinalevyille ohuelti aprikoosimarmeladia ja ripottele päälle kanelia. Nostele jokaisen taikinalevyn pitkälle reunalle lomittain noin 4 ohutta mangoviipaletta. Käännä taikinalevyn alapuoli mangoviipaleiden päälle niin, että hedelmät ovat puolittain taskussa. Kieritä taikinalevyt varoen rullalle. Nosta mangoruusut silikoniseen tai voideltuun muffinivuokaan. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna leivonnaisten jäähtyä. Siivilöi pinnalle tomusokeria.