Mansikka-minttutäytekakku
Tykkäämiset
10 0
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, maidoton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Mansikka-minttutäytekakku

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1.5 dl
    sokeria
  • 1.5 l
    Mansikoita
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 dl
    Maizena maissitärkkelystä
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 tl
    Sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 0.5 dl
    sokeria
  • 0.5 kpl
    tuoretta minttua ruukussa
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 1.5 dl
    appelsiinimehua
  • 3 dl
    Flora vispiä
  • 2 tl
    Sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
 

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita maissitärkkelys, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Siivilöi jauhoseos vaahtoon. Sekoita varovaisesti tasaiseksi. Voitele tasapohjainen vuoka (3 l) käyttäen Flora Culinessea ja jauhota korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 °C:n lämpötilassa 30-40 minuuttia.

Jaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjat appelsiini- tai seljamehulla. Säästä kolmasosa mansikoista koristeluun. Soseuta tai viipaloi loput mansikat. Sekoita joukkoon hienonnettu minttu. Vaahdota Flora Vispiä ja sokeri. Levitä vaahtoa sekä mansikkasosetta pohjien väliin. Voit valmistaa ja täyttää kakkupohjan edellisenä päivänä.

Vaahdota Flora Vispiä ja sokeri ja pursota vaahto kakun pinnalle ja reunoille. Koristele kakku mansikoilla ja mintunlehdillä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA