Mansikka-raparperipiirakka
Tykkäämiset
10 3
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Mansikka-raparperipiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    raparperia
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 150 g
    Flora leivontamargariinia
  • 0.5 dl
    sokeria
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 l
    Mansikoita
  • 2 rkl
    sokeri
  • 1 rkl
    perunajauhoja
 

Ohjeet

Sekoita kaikki pohjan huoneenlämpöiset ainekset yhtä aikaa taikinaksi monitoimikoneessa. Vatkausajaksi riittää muutama minuutti. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle. Viipaloi mansikat. Sekoita keskenään mansikkaviipaleet, raparperinpalat, sokeri ja perunajauhot. Laita seos piirakkapohjan päälle. Paista piirakkaa uunissa 180 °:n lämpötilassa 35-45 minuuttia. Piirakan kypsyessä voit vatkata Flora Vispin ja sokerin kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoa piirakka lämpimänä Flora Vispi-vaahdon kanssa.