Mansikka-raparperipuuro
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, vähälaktoosinen, maidoton, kasvisruoka, munaton, kevyt

Mansikka-raparperipuuro

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    vettä
  • 2 dl
    raparperipaloja
  • 0.8 dl
    sokeria
  • 4 dl
    viipaloituja mansikoita
  • 4 dl
    Elovena-kaurahiutaleita
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Sekoita joukkoon hiutaleet, raparperit, sokeri ja suola. Anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.

Lisää viipaloidut mansikat, sekoita varovasti ja kuumenna. Nauti lämpimänä aamu- tai välipalana.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA