Mansikka-scones
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää gluteenia, kasvisruoka, englantilainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset, aamiainen / välipala

Mansikka-scones

10:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 prk
    Valio maustettua rahkaa makea mansikka
  • 1 tl
    suolaa
  • Täyte
  • 1 dl
    mansikkahilloa
  • 1 prk
    Valio maustettua rahkaa makea mansikka
  • Paistamiseen
  • 10
    isoa Amerikan muffinivuokaa
 

Ohjeet

Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja rahka. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

Lusikoi taikina paperivuokiin. Voit vaihtoehtoisesti muotoilla taikinan jauhotetuin käsin pyöreiksi "pulliksi" leivinpaperille kahdelle uunipellille; litistä hiukan kädellä. Leivonnaiset saavat olla halkaisijaltaan 7 - 8 cm.

Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes kypsiä.

Halkaise sconesit. Täytä sivelemällä ensin hiukan mansikkahilloa ja sitten mansikkarahkaa.

Tarjoa teen, kahvin, kaakaon tai kylmän maidon kanssa

SITRUUNA-SCONES

Vaihda mansikkarahkan tilalle Valio maustettu rahka sitruuna. Käytä täytteessä sitruunarahkaa ja appelsiinimarmeladia tai lemon curdia. Valmista muuten samaan tapaan kuin Mansikka-scones.