Mansikka-valkosuklaamuffinit
Tykkäämiset
6 1
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

välipala, keskitaso, uunissa, leivonnaiset, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Mansikka-valkosuklaamuffinit

24:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    leivinjauhetta
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 2
    kananmunaa
  • 2 dl
    sokeria
  • 4.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 2.5 dl
    maitoa
  • 150 g
    valkosuklaata
  • 200 g
    pakastemansikoita
  • 50 g
    margariinia
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata rasva kulhossa. Vatkaa joukkoon kananmunat, maito ja vaniljasokeri. Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sulata pakastemansikat puolikohmeiksi ja leikkaa reiluhkoiksi paloiksi. Hienonna valkosuklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita mansikat ja valkosuklaarouhe varovasti taikinaan. Taikina saa jäädä hieman kokkareiseksi. Voitele ja täytä muffinivuoat 3/4 asti. Voit halutessasi vielä ripotella muffinien pintaan valkosuklaamuruja. Paista muffineja noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna leivonnaisten jäähtyä pellillä 1-2 minuuttia ja siirrä ne sitten teräsritilälle. Tarjoa lämpiminä tai huoneenlämpöisinä.