Mansikkagazpacho
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähäsokerinen, vegaaninen, tulinen, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, kasvisruoka, italialainen, välipala, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, keitto

Mansikkagazpacho

4 annosta

 

Perinteiseen espanjalaiseen gazpachoon eli kylmään kasviskeittoon käytetään tomaatteja, mutta vaihda ne vaihteeksi mansikoihin. Tee gazpacho hyvissä ajoin etukäteen ja viilennä jääkaapissa.

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    mansikoita
  • 0.8
    sipulia
  • 0.5
    punaista paprikaa
  • 2
    avomaan kurkkua
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 0.8
    punaista chiliä
  • 2
    limetin mehu
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • Päälle
  • 1
    mansikkakuutioita
  • 1
    tuoretta minttua tai tilliä
 

Ohjeet

Pane peratut mansikat, sipulilohkot, paloiteltu paprika, kuoritut kurkut, valkosipuli ja chili tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Puserra päälle limettimehu. Pyöräytä ainekset sileäksi, ohenna tarvittaessa kylmällä vedellä. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Viilennä hyvin. Kaada keitto laseihin ja koristele annokset mansikka- ja kurkkukuutioilla sekä mintulla tai tillillä.