Marianneleivokset
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, rasvainen, sisältää gluteenia, kasvisruoka, Pohjoismaat, suomalainen, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, makeat leivonnaiset

Marianneleivokset

7 kappaletta

 

Suussa sulavissa leivonnaisissa on Marianne-karkkirouhetta. Leikkaa leivokset korkealla muotilla tai leikkaa neliöiksi.

Lisää

Ainesosat

  • 4
    munaa
  • 1 dl
    sokeria
  • 0.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 0.5 dl
    perunajauhoja
  • 0.5 dl
    kaakaojauhetta
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • Täyte
  • 3 dl
    vispikermaa
  • 1 dl
    tomusokeria
  • 250 g
    mascarponejuustoa
  • 120 g
    Marianne-rouhetta
  • 5
    liivatelehteä
  • 1 dl
    kuumaa maitoa
  • Pinnalle
  • 30 g
    Marianne-rouhetta
  • 2 dl
    pakastevadelmia (halutessasi)
 

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munavaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä 225 asteessa noin 8 minuuttia. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille. Pane liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma tomusokerin kanssa. Lisää rouhe ja mascarpone. Sekoita tasaiseksi. Puserra liivatteista vesi pois. Liuota liivatteet kuumaan maitoon. Lisää liuos täytteeseen sekoittaen. Anna täytteen jähmettyä jonkin aikaa. Puolita torttupohja. Levitä täyte toiselle pohjalle, nosta päälle toinen pohja. Peitä kakku kelmulla ja pane päälle leikkuulauta. Anna jähmettyä viileässä. Ota levystä joko korkealla sydänmuotilla leivoksia tai leikkaa levy neliöiksi. Koristele Marianne-rouheella ja halutessasi vadelmilla.