Marinoidut fenkolit
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

välipala, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton

Marinoidut fenkolit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 2 kpl
    fenkolia
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 4 rkl
    persiljasilppua
  • 4 rkl
    Extra Vergine -oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Paloittele puhdistetut fenkolit neljään osaan. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ja fenkolipalat ja anna jäähtyä. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada liemi fenkolien päälle. Anna fenkolien marinoitua jääkaapissa vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään. Tarjoa kasvikset alkupalana. Idea! Persiljan tilalle voit käyttää myös muita yrttejä, kuten basilikaa tai korianteria.