Marinoidut kesäkurpitsat
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, helppo, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka

Marinoidut kesäkurpitsat

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 1
    pieni punainen chilipalko
  • 2.5 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 5
    valkosipulin kynttä
  • 500 g
    kesäkurpitsaa, mielellään pieniä
  • 3 rkl
    hienonnettua persiljaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.