Marinoidut sipulit
Tykkäämiset
11 4
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, lisäkkeet, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, sisältää munaa

Marinoidut sipulit

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.5 dl
    vettä
  • 0.5 dl
    balsamiviinietikkaa
  • 0.5 dl
    punaviiniä
  • 500 g
    pieniä punasipuleita
  • 0.5 dl
    yrttejä (timjamia, basilikaa tai salviaa)
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja lohko punasipulit. Hienonna yrtit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää vesi, balsamiviinietikka, punaviini, hunaja ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit pehmenevät. Siirrä sipulit rasiaan tai tölkkiin, anna jäähtyä ja marinoi yön yli. Lisää halutessasi tuoretta yrttiä pinnalle ennen tarjoilua. Marinoidut sipulit sopivat alkupalaksi tai ruoan lisäkkeeksi.