Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Tykkäämiset
11
4
Osuvuus
91%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, lisäkkeet, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, sisältää munaa
Ainesosat
-
0.5 dlvettä
-
0.5 dlbalsamiviinietikkaa
-
0.5 dlpunaviiniä
-
500 gpieniä punasipuleita
-
0.5 dlyrttejä (timjamia, basilikaa tai salviaa)
-
1 rklöljyä
-
2 rklhunajaa
-
0.2 tlmustapippuria
-
0.2 tlsuolaa
Ohjeet
Kuori ja lohko punasipulit. Hienonna yrtit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää vesi, balsamiviinietikka, punaviini, hunaja ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit pehmenevät. Siirrä sipulit rasiaan tai tölkkiin, anna jäähtyä ja marinoi yön yli. Lisää halutessasi tuoretta yrttiä pinnalle ennen tarjoilua. Marinoidut sipulit sopivat alkupalaksi tai ruoan lisäkkeeksi.
© SOK viestintä ja julkaisut