Marinoitu kukkakaali
Tykkäämiset
8 3
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, välipala, helppo, keittämällä, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka

Marinoitu kukkakaali

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    vettä, suolaa
  • 0
    pala punaista chiliä
  • 0
    suolaa tarvittaessa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 rkl
    valkoista balsamietikkaa
  • 3 rkl
    hienonnettua tilliä
  • 3
    valkosipulinkynttä
  • 550 g
    kukkakaalia
 

Ohjeet

Paloittele kukkakaali pieniksi ja kuutioi kanta. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes kaali on napakan kypsää. Valuta ja jäähdytä. Paloittele chili ja poista siemenet. Sekoita loput ainekset kukkakaalin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.