Marinoitu papu-kaalisalaatti
Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

salaatti, vähälaktoosinen, maidoton, kasvisruoka, gluteeniton, munaton

Marinoitu papu-kaalisalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 380 g
    kidneypapuja (kypsiä)
  • 1 dl
    Keiju Auringonkukkaöljyä
  • 1 rkl
    sinappia
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1
    iso punasipuli
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 dl
    balsamiviinietikkaa
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 150 g
    valkokaalia
  • 150 g
    punakaalia
  • 150 g
    kyssäkaalia
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele kidney-pavut.

Sekoita öljyn joukkoon mausteet, hienonnettu punasipuli ja puristetut valkosipulinkynnet. Lisää pavut marinadiin.

Raasta kaalit. Sekoita marinoidut pavut raasteen joukkoon. Anna vetäytyä kylmässä muutama tunti.