Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Marinoitu papu-parsakaalisalaatti
Tykkäämiset
2 2
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, välipala, keittämällä, kylmänä, kasvisruoka, salaatti, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton

Marinoitu papu-parsakaalisalaatti

2:lle hengelle

 

Helppo mutta maistuva marinadi tekee pakasteparsakaalista ja -pavuista herkullisen ja monikäyttöisen lisäkkeen. Voit tarjota papu-parsakaalisalaatin myös vihersalaattiin sekoitettuna.

Lisää

Ainesosat

  • 450 g
    pakasteparsakaalia (1 pussi)
  • 225 g
    pakastepapuja (1/2 pussia)
  • Marinadi
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 rkl
    juoksevaa hunajaa
  • 1 tl
    rouhittua roseepippuria
  • 2 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 3 rkl
    kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen pakastepavut ja -parsakaalit. Keitä muutama minuutti niin, että kasvikset säilyvät vielä napakoina eivätkä pehmene liikaa. Valuta kasvikset siivilässä. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Valuta marinadi kuumien kasvisten päälle. Jäähdytä papu-parsakaalisalaatti ja siirrä se mielellään jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli. Tarjoa vihersalaattiin sekoitettuna tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA