Marinoitu possunfilee
Tykkäämiset
45 29
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, kalaa, sisältää pähkinöitä, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Marinoitu possunfilee

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 0
    muutama sitruunan kuorisuikale
  • 0
    hienonnettua persiljaa
  • 1 kg
    porsaan sisäfileetä
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 tl
    tulista chilitahnaa (esim. sambal oelek)
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 rkl
    tuoretta tai 2 tl kuivattua rosmariinia hienonnettuna
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Poista fileistä kalvot. Ruskista fileet paistinpannussa. Hiero pintaan suolaa ja pippuria. Sekoita uunivuokaan loput ainekset ja kääntele fileitä seoksessa. Pistä toiseen fileeseen paistomittari niin, että sen kärki osuu fileen keskelle. Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on 65?70 astetta. Valele fileitä muutaman kerran kypsymisen aikana. Jäähdytä lihat. Nosta jäähtyneet fileet vuoasta. Siivilöi paistoliemi talteen. Leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi ja aseta ne matalaan vuokaan. Valele päälle paistoliemi. Säilytä peitettynä jääkaapissa. Voit kypsentää lihan jo pari päivää aikaisemmin. Valele lihoja välillä liemellä. Aseta lihat tarjolle salaattisuikaleilla peitetylle vadille. Sirottele pinnalle persiljaa ja koristele tomaattilohkoilla.