Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0mustapippuria
-
0muutama sitruunan kuorisuikale
-
0hienonnettua persiljaa
-
1 kgporsaan sisäfileetä
-
1 rklhunajaa
-
2 rklsitruunamehua
-
2 rklöljyä
-
2 tltulista chilitahnaa (esim. sambal oelek)
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rkltuoretta tai 2 tl kuivattua rosmariinia hienonnettuna
-
2 rkloliiviöljyä
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Poista fileistä kalvot. Ruskista fileet paistinpannussa. Hiero pintaan suolaa ja pippuria. Sekoita uunivuokaan loput ainekset ja kääntele fileitä seoksessa. Pistä toiseen fileeseen paistomittari niin, että sen kärki osuu fileen keskelle. Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on 65?70 astetta. Valele fileitä muutaman kerran kypsymisen aikana. Jäähdytä lihat. Nosta jäähtyneet fileet vuoasta. Siivilöi paistoliemi talteen. Leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi ja aseta ne matalaan vuokaan. Valele päälle paistoliemi. Säilytä peitettynä jääkaapissa. Voit kypsentää lihan jo pari päivää aikaisemmin. Valele lihoja välillä liemellä. Aseta lihat tarjolle salaattisuikaleilla peitetylle vadille. Sirottele pinnalle persiljaa ja koristele tomaattilohkoilla.
© SOK viestintä ja julkaisut