Marokkolainen broileripata
Tykkäämiset
5 5
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pataruoka, kana, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Marokkolainen broileripata

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    sipuli
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 prk
    (400 g) tomaattimurskaa
  • 2 tl
    valkosipulinkynttä
  • 3 kpl
    broilerin rintafileetä
  • 3.5 dl
    kanalientä
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 0.5 tl
    paprikajauhetta
  • 0.5 tl
    kuminaa murskattuna
  • 2
    lehtisellerin vartta
  • 2
    porkkanaa
  • 1 prk
    (400 g) kikherneitä
  • 1
    vihreä kesäkurpitsa
  • 2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa broilerin fileet reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipulinkynnet hienoksi. Ruskista broilerikuutiot padassa kuumassa öljyssä. Lisää hienonnetut sipulit sekä mausteet. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmentyä. Leikkaa lehtisellerit ja kuoritut porkkanat viipaleiksi. Lisää ne pataan kanaliemen, tomaattimurskan ja valutettujen kikherneiden kanssa. Anna padan kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää pataan paloiteltu kesäkurpitsa ja anna padan vielä porista 10 minuuttia. Tarjoile kanapata kuskusin kanssa. 0805

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA