Marokkolainen kasvispata
Tykkäämiset
114 91
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka

Marokkolainen kasvispata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 300 g
    kesäkurpitsaa
  • 1
    sipuli
  • 1 tl
    inkivääriä
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 1 prk
    säilöttyjä tomaatteja
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 tl
    juustokuminaa eli jeeraa
  • 2.5
    porkkanaa
  • 2.5 dl
    vettä tai kasvislientä
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 tl
    chilihiutaleita
  • 1 prk
    säilöttyjä kikherneitä
  • 1
    paprika
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa melko reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja paloittele porkkanat. Poista paprikasta kanta, halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa. Lisää sipuli ja kuullota se, mutta älä päästä ruskistumaan. Lisää valkosipuli ja mausteet ja kääntele niitäkin pannussa minuutin ajan. Lisää tomaatit, vesi, valutetut kikherneet ja porkkanat. Kuumenna kiehuvaksi ja laske sitten lämpöä. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää sitten loput kasvikset ja kypsennä vielä kunnes ruoka on kypsää. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisänä kuskusia.