Marokkolainen pata kananpojasta
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, pannulla, pidemmän kaavan mukaan, paistokset, kana, liha, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Marokkolainen pata kananpojasta

4:lle hengelle
Varaa aikaa

Lisää

Ainesosat

  • vettä
  • suolaa ja pippuria
  • 1
    kanelitanko
  • 1
    sitruunan mehu
  • 1
    hienonnettu sipuli
  • 1 dl
    kypsiä kikherneitä
  • 1 tl
    kuminansiemeniä
  • 1
    kuutioitu iso porkkana
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 2
    hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 tl
    paprikajauhetta
  • 1 pkt
    (4 kpl) Kariniemen Kananpojan koipireisi, marinoitu
 

Ohjeet

Kuumenna voi paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista koipireidet siinä. Nosta koipireidet kattilasta ja kuullota porkkana, sipuli ja valkosipulit samassa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää kattilaan mustapippuri, paprika, kuminansiemeniä ja kanelitanko. Nosta koivet takaisin kattilaan. Sekoita ja kaada kattilaan sen verran vettä, että koivet melkein peittyvät. Hauduta miedolla lämmöllä noin tunti. Lisää lopuksi mukaan kikherneet. Kiehauta ja tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.