Marokolaiset linssitacot (vegaaninen)
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, helppo

Marokolaiset linssitacot (vegaaninen)

4 annosta
Kohtuuajassa
Helppo

 

Hesarin resepti muokattuna vegaaniseksi: https://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000005707543.html Resepti: Suvi Rüster

Lisää

Ainesosat

  • 1 pkt
    täysjyvätortillaa
  • 1 pkt
    Santa Maria 320G Whole Wheat Tortilla
  • 200 g
    punakaalia
  • Linssitäyte
  • 2 prk
    punaisia linssejä
  • 2 kpl
    tomaattia
  • 3 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 dl
    tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 rl
    rypsiöljyä
  • 2 rl
    tomaattipyrettä
  • 1 tl
    ras el hanout -mausteseosta
  • 1 tl
    suolaa
  • Harissainen crème fraiche
  • 2 dl
    kauracreme
  • 2 rl
    limettimehua
  • 2 rl
    harissa
  • 1 tl
    agavesiirappi
  • 0.2 tl
    suola
 

Ohjeet

Sekoita harissaisen crème fraichen ainekset keskenään kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan täytteen teon ajaksi.

Poista punakaalilohkosta tarvittaessa nahistuneet uloimmat lehdet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kaada linssit lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Jätä valumaan hetkeksi.

Pese tomaatit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna yrtit.

Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää linssit, valkosipulinkynnet, tomaattipyree ja ras el hanout -mausteseos. Paista sekoitellen 3 minuuttia. Lisää joukkoon tomaattikuutiot. Mausta suolalla. Paista vielä pari minuuttia, kunnes tomaatit pehmenevät hieman. Lisää joukkoon yrtit

Lämmitä tortillaletut mikrossa. Levitä tortillojen päälle linssiseosta, punakaalisuikaleita ja harissajogurttia. Kääräise rullalle ja syö heti.