Mehevä pullavanukas
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, jälkiruoka, makeat leivonnaiset

Mehevä pullavanukas

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    mantelilastuja
  • 1 dl
    Valio luumu-rusinakeittoa
  • 150 g
    mantelimassaa
  • 1 dl
    Valio Fanny™ vanukasta karamelli
  • 0 g
    pullapitkoa
  • 1 rkl
    Valio voita
 

Ohjeet

Valuta päälle vanukasta. Anna vetäytyä noin vartti. Valuta sitten päälle luumu-rusinakeitto. Jos pulla on kuivahtanutta, lisää sekä vanukkaan että keiton määrää n. ½ dl. (Ripottele päälle mantelilastut.)

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 min.

Viipaloi pulla n. 1 cm:n ja mantelimassa n. ½ cm:n paksuiksi viipaleiksi. Puolita mantelimassaviipaleet ja litistä niitä ohuemmiksi. Laita pullasiivuja ja mantelimassasiivuja lomittain voilla voideltuun, paistonkestävään vuokaan (koko n. 23 x 11 cm).

Vinkki

Halutessasi voitvuorata vuoan leivinpaperilla, johon se muotoutuu paremmin kosteana (rutistä paperi nyrkissä hanan alla, ravista ja asettele vuokaan. ) Voin levittäminen on tällöin ehkä vähän hankalaa, mutta sitä kannattaa kuitenkin ripotella vaikka pieninä nokareina, koska se tuo hyvää makua pullapohjaan.