Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta (vuoan voiteluun)
-
6 dlvettä
-
380 gkidneypapuja (kypsiä)
-
5 dlTorino Special Vehnänalkio pastaa
-
300 gnaudan jauhelihaa
-
1sipuli
-
1paprika
-
1 rklKeiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
-
1 tlpaprikajauhetta
-
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
-
2 dljuustoraastetta
-
0.3 tlrouhittua mustapippuria
-
1.5 rklchilikastiketta
-
1.5lihaliemikuutiota
-
1.5 tlbasilikaa
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika.
Ruskista jauheliha Keiju Juoksevassa. Lisää sipuli ja paprikajauhe. Jatka ruskistamista vielä hetki.
Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi, kidneypavut, chilikastike ja liemikuutiot. Lisää vielä paprikakuutiot ja loput mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Mittaa raaka pasta voideltuun laakeaan uunivuokaan.
Kaada kuuma kastike pastan päälle ja sekoita varovasti. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskitasossa noin 25 minuuttia. Ota vuoka uunista kun ruoka on vielä löysää. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
© Raisio