Meksikolainen munakasrulla
Tykkäämiset
16 2
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

välipala, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Meksikolainen munakasrulla

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    HK jauhelihaa
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 kpl
    sipulia
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2 kpl
    tomaattia
  • 200 g
    Crème Bonjour Tacoa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 4 dl
    maitoa
  • 1 kpl
    jalapenoa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 °C:n lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille. Valmista täyte. Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja viipaloitu jalopeno paistinpannulla. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto. Sekoita täyte tasaiseksi ja jäähdytä. Levitä täyte munakaslevylle, ripottele pinnalle kuutioidut tomaatit ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin. Tarjoa rulla lämpimänä. Idea! Munakasrullan voi kuorruttaa juustoraasteella uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA