Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
28
7
Osuvuus
97%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, pannulla, kastikkeet, gluteeniton, munaton, kana, sisältää kanaa, sisältää lihaa
Ainesosat
-
0 ripausmustapippuria
-
300 gbroilerin fileesuikaleita
-
1sipuli
-
1 rklöljyä
-
1 tltimjamia
-
4 viipalettapekonia
-
1valkosipulinkynsi
-
1 prk(185/115 g) säilöttyjä kokonaisia herkkusieniä
-
400 gtomaattimurskaa
-
0 ripaussuolaa
-
0vettä tarvittaessa
Ohjeet
Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Käristä pekoni paistokasarissa. Lisää hienonnettu sipuli ja anna sen hiukan ruskistua. Siirrä pekoni-sipuliseos syrjään pannusta. Kuumenna öljy ja ruskista broilerisuikaleet. Lisää pannuun pekoni-sipuliseos, murskattu valkosipuli, herkkusienet liemineen sekä paseerattu tomaatti. Kypsennä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää timjami ja kerma ja mausta maun mukaan. Tarjoa riisin tai kuskusin sekä salaatin kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut