Mifu kiinankaali-nuudeliwokki
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

salaatti, paistokset, pääruoka, laktoositon, kasvisruoka, sisältää sitrusta

Mifu kiinankaali-nuudeliwokki

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 pkt
    maustettua pikanuudelia
  • 1 dl
    tuoretta korianteria
  • 0 puolikas
    limetti
  • 1
    sipuli
  • 1 iso
    porkkana
  • 1 pkt
    Valio MiFU® ruokaraetta Sweet & sour
  • 500 g
    kiinankaalia
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 1 tl
    garam masala -maustesekoitusta
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
 

Ohjeet

Kiehauta pienessä kattilassa n. 3 dl vettä ja nuudelipakkauksen kuivamausteet. Lisää nuudelit. Sammuta levy ja peitä kannella.

Suikaloi kiinankaali ja sipuli. Vuole porkkana kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Kuumenna 1 rkl Oivariini rasvaa paistinpannulla, wokissa tai paistokasarissa. Ruskista siinä Mifu. Siirrä lautaselle.

Lisää pannulle rasvaa, garam masala ja kasvikset. Kypsennä kasviksia välillä käännellen 5 min.

Kun kasviksista irronnut neste on haihtunut, lisää joukkoon valutetut nuudelit, nuudelipakkauksen sisältämä öljy, soija, limetin mehu ja Mifu. Sekoita ja kuumenna hetki.

Viimeistele yrttisilpulla.

Tarjoa ruoka wokista tai annostele kulhoihin.

MAUSTAMISVINKKI

Saat ruoasta miedomman jättämällä garam masalan pois.