Mifu-minestronekeitto
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

keitto, pääruoka, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää viljaa, italialainen, välimeri, kasvisruoka, sisältää gluteenia, sisältää valkosipulia, sisältää sokeria, sisältää vehnää, sisältää selleriä, proteiinipitoinen

Mifu-minestronekeitto

5 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    vettä
  • 200 g
    valkokaalia
  • 1
    kasvisliemikuutiota
  • 1 dl
    minipastaa
  • 1
    punainen paprika
  • 1 tlk
    tomaattimurskaa
  • 1 dl
    tuoretta persiljaa
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 1 pak
    Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti
  • 1
    porkkana
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 tl
    sokeria
  • 1
    purjoa
  • 2
    varsisellerin vartta
  • 1 rkl
    tomaattipyreetä
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
 

Ohjeet

Suikaloi kaali ja porkkana. Hienonna valkosipuli.

Kuumenna rasva isossa kattilassa. Lisää kaali, porkkana ja tomaattipyree. Kuullota sekoitellen 5 min.

Lisää vesi, tomaattimurska, liemikuutiot ja sokeri.

Keitä kasviksia kannen alla 15 min. Hienonna keiton kiehuessa puhdistettu purjo, suikaloi paprika ja kuutioi sellerit pieniksi paloiksi.

Lisää pasta, kasvikset ja Mifu ruokarae. Mausta pippurilla.

Keitä 5 - 10 min, riippuen pastan keittoajasta. Tarkista suola.

Viimeistele hienonnetulla persiljalla.