Minestronekeitto kananpojasta
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, kohtuuajassa, keitto

Minestronekeitto kananpojasta

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • oliiviöljyä
  • ruukku
    tuoretta basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • parmesanjuustoa
  • 1
    sipuli
  • 1 pala
    varsiselleriä
  • 1 l
    (noin) vettä tai kanalientä
  • 1 pkt
    (450 g) Kariniemen Kananpojan Fileesuikaleet, valkosipulimarinoitu
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2 kpl
    porkkana
  • 100 g
    ruispasta
  • 0.2 kpl
    valkokaali
  • 2 rkl
    tomaattipyre
 

Ohjeet

Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja lisää fileesuikaleet sekä tomaattipyree. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kasvikset. Lisää kanaliemi ja hauduta noin 1 tunti. Lisää pasta ja anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi leikattua basilikaa. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Kun annostelet keiton kulhoihin, raasta päälle hieman parmesanjuustoa.