Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
7
2
Osuvuus
86%
Muut luokittelutiedot
jälkiruoka, keskitaso, leivonnaiset, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia
Ainesosat
- Suklaakakkupohja
-
0Lisää 2 rkl kaakaojauhetta sokerikakkupohjan reseptiin
- Kostutus
-
1 dlkahvia
- Valkosuklaamousse
-
1muna
-
1.5 dlkermaa
-
100 gvalkoista suklaata
- Minttusuklaamousse
-
1muna
-
1.5 dlkermaa
-
100 gminttusuklaata, esim. 13 palaa After Eightejä
Ohjeet
Valmista mousset. Sulata suklaa. Erottele keltuainen ja lisää suklaaseen. Vaahdota valkuainen. Vaahdota kerma. Yhdistä moussen ainekset. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjalevy kahvilla. Levitä päälle puolet valkosuklaamoussesta. Nosta levy päälle, kostuta ja levitä loppu valkosuklaamousse. Pane kansi päälle. Levitä minttusuklaamousse pinnalle. Leikkaa jäljelle jääneet suklaapalat kolmioiksi ja koristele. Pidä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.
© SOK viestintä ja julkaisut