Minttuinen kotijuusto-hernesalaatti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, suolainen, sisältää sitrusta, kasvisruoka, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, omenaton, munaton, gluteeniton, salaatti

Minttuinen kotijuusto-hernesalaatti

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 150 g
    vihreitä papuja
  • 100 g
    pakasteherneitä
  • 1 dl
    minttua
  • 1 dl
    pistaasipähkinöitä
  • 1 pak
    Valio Eila® kotijuustoa
  • 2 rkl
    lime mehua
  • 250 g
    sokeriherneitä
  • 3 rkl
    extra virgin oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele sokeriherneet ja pavut. Poista tarvittaessa kovat kannat. Puolita tai leikkaa kolmeen osaan.

Kiehauta sokeriherneet, pavut ja herneet nopeasti (1 - 2 min) suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä.

Mausta kasvikset oliiviöljyllä, limemehulla, hienonnetulla mintulla, suolalla ja pippurilla.

Kaada seos tarjoiluvadille. Murra päälle kotijuusto. Lisää rouhitut pistaasipähkinät.

Valuta lopuksi pinnalle öliiviöljyä ja limemehua. Lisää vielä sormisuolaa. Tarjoa lisäkesalaattina.