Minttusuklaatorttu
Tykkäämiset
8 8
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

sisältää soijaa, sisältää gluteenia, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää pähkinöitä, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Minttusuklaatorttu

12:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    kevytmaitoa
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 200 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 200 g
    minttusuklaata
  • 4 kpl
    liivatelehteä
  • 50 g
    Flora leivontamargariinia
  • 1 rkl
    tuoretta minttua
  • 14 kpl
    Domino-keksejä
 

Ohjeet

Hienonna keksit (voit käyttää myös minttu-dominoja) ja sulatettu rasva monitoimikoneessa. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle ja laita vuoan reunat pohjaan kiinni niin, että paperi jää väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle tiiviiksi kerrokseksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora Vispi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. Sulata minttusuklaa (esim. After Eight) miedolla lämmöllä ja lisää maito. Purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja sulata ne suklaaseokseen. Lisää suklaaseos vaahtoon ohuena nauhana samalla sekoittaen. Laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi tai mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku veitseä apuna käyttäen vuoan reunoilta. Avaa irtopohjavuoka ja siirrä kakku tarjoilulautaselle. Koristele kakku halutessasi mintunlehdillä. Idea! Voit myös koristella kakun siivilöimällä sen päälle kaakao- tai tomusokeriraitoja.