Moussaka eli munakoiso-jauhelihavuoka
Tykkäämiset
79 23
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, vaikea, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Moussaka eli munakoiso-jauhelihavuoka

6:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 dl
    vettä
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 3 kpl
    munakoisoa
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 600 g
    HK jauhelihaa
  • 500 g
    Bertolli Grillatut kasvikset tomaattikastiketta
  • 1 rkl
    Knorr Vasikkafondia
 

Ohjeet

Viipaloi huuhdotut munakoisot. Ruskista viipaleet öljyssä paistinpannulla. Laita viipaleet valumaan talouspaperin päälle. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä paistokasarissa. Lisää hienonnetu sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista hetki. Lisää pastakastike. Huuhtele purkki vesitilkalla ja kaada liemi kastikkeen joukkoon. Mausta liemitiivisteellä ja pippurilla. Anna hautua 10 minuuttia. Lado munakoisoviipaleet voideltuun uunivuokaan kerroksittain jauhelihakastikkeen kanssa. Sekoita juustoraaste ja Flora Ruoka keskenään. Kaada seos päällimmäiseksi. Kypsennä 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua. Tarjoa moussaka raikkaan salaatin ja patongin kanssa. Idea! Halutessasi voit maustaa jauhelihakastikkeen kanelilla ja korvata osan munakoisoista perunaviipaleilla.