Mozzarellasalaatti
Tykkäämiset
7 2
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

salaatti, vähälaktoosinen, maidoton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Mozzarellasalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • basilikan lehtiä (koristeluun)
  • 125 g
    vähärasvaista (17%) mozzarellaa
  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 2 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 2 rkl
    appelsiinimehua
  • 0.8
    tammenlehvä- tai jääsalaattia
  • 3 dl
    Torino Kaura pastaa
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.5 dl
    tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna
  • 1.5 tl
    sokeria
  • 1.5 l
    vettä
  • 250 g
    kirsikkatomaatteja
  • 0.3 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.

Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia.

Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja kirsikkatomaatit puoliksi. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle mozzarella, tomaatit ja pasta. Koristele basilikan lehdillä.Annoksessa on rasvaa 14 g, josta pehmeää 68%.